Diabetes

BlodsukkerinfoDen 14. marts 2006 fik jeg konstateret diabetes, i forbindelse med en kortvarig indlæggelse på hjerteafdelingen på OUH.

Fra første dag, fik jeg insulin. I starten 3 indsprøjtninger om dagen, faldende til en indsprøjtning dagligt, suppleret med et vægttab på 10 kg.

Den 21. november 2006 er jeg blevet færdig med et projekt omkring gratis tilbud til alle diabetikere om et “intelligent” blodsukkerskema, der kan hentes på en nyoprettet hjemmeside jeg har lavet. Siden hedder http://www.blodsukker.info

Og samme dag, og det er stadig den 21. november 2006 - nåede jeg det mål jeg satte mig, da jeg fik konstateret diabetes - og det var at blive insulinfri. Dvs. slut med den daglige indsprøjtning, hvis alt så går vel. Jeg fik en “prøvetid” på 14 dage, hvorefter situationen skulle tages op med en læge på afdeling M på OUH.

Den 5. december 2006 var dagen for den endelige lægekontrol, og det var uigenkaldeligt slut med insulin, ligesom supplerende piller blev nedtrappet til det halve, for snarest at forsvinde helt.

Så, kære læser, det betaler sig at leve sundt!

Copyright Søren Wiilsbøll 2013